Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ένα σημαντικό γεγονός

Ο σταθμός λήψης αποφάσεων στη χώρα ήταν ο υπεύθυνος λήψης αποφάσεων Πρωτοδικείο Αθηνών για την περίπτωση του γνωστού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Κωνσταντίνου Αγγελίδη, διότι ο κανόνας που θέλει να αποτύχει μόνο ο οδηγός που πέφτει στο όχημα να είναι υπεύθυνος για τη σύγκρουση.

Οι λεπτομέρειες της έρευνας υποβλήθηκαν στο δικαστήριο Ο εκπρόσωπος του αντιπροσώπου, ο οποίος προέκυψε από τη χρήση υπερσύγχρονων μέσων φαντασίας της κυκλοφορίας, απαλλάσσει τον Αγγελίδη, υποχρεώνοντας τον οδηγό λεωφορείου, το OSY και την ασφαλιστική τους εταιρεία να καταβάλουν χρηματική αποζημίωση ως μη χρηματική ζημιά.


Για_πρώτα_για_design_png:

Για πρώτη φορά, το προσχέδιο αποκαλύπτει την πολύ τραγική στιγμή από την οποία ο Αγγελίδης απέκτησε 85-90% παραπληγία.


δεύτερο_σχεδιασμό_2

Από το ατύχημα Το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου 2017 στις 06.30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Μπουλάς και όταν ο οικοδεσπότης Έπεσε πίσω από ένα ακορντεόν λεωφορείο με τον μεγάλο κινητήρα του, που πραγματοποιήθηκε Επικίνδυνο ελιγμό από δεξιά προς αριστεράΟι οποίες: Κωνσταντίνος Αγγελίδης Τραυματίστηκε σοβαρά, ως αποτέλεσμα του οποίου το επίπεδο της παραπληγίας φτάνει τώρα το 85% -90%. Γι ‘αυτό στην αγωγή που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο πριν από ένα χρόνο Το πάρτι υποδοχής ζήτησε 2.904.000 ευρώ.

Στα μεσοδιάστημα, ο οικοδεσπότης υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα έζησε σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Κέρδισε τη μάχη τρεις φορές και κατάφερε να επιβιώσει αλλά έπρεπε να μάθει τα πάντα από την αρχή, οπότε αγωνιζόταν συνεχώς να το κάνει ένα βήμα πιο πέρα ​​στον αγώνα για ανάκαμψη.

Ο φύλακας άγγελος του ήταν μαζί του από την αρχή, Η γυναίκα της ζωής της Εβελίνας Βάρσαμης, που μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρος Προσπαθήστε να κάνετε ομορφιά κάθε μέρα με αγάπη και χαμόγελο.

Μίλησε στην “ΘΕΜΑ” για την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαιολογεί τον άντρα της εκφράζοντας την την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.
“Εγώ, ο Κωνσταντίνος – μικρός Αλέξανδρος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη για την απόφασή της. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι ο αγώνας μας ήταν δίκαιος, ότι το τραγικό ατύχημα δεν φταίει ο σύζυγός μου. Αν και αυτή η απόφαση είναι σε πρώτο βαθμό, ελπίζουμε ότι ολόκληρη η δικαστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας υποστήριξαν στη δίκη μας. “, αυτός είπε.


զզզզզզ:

Τον Ιανουάριο του 2019, ο Αγγελίδης συνεχίζει την αγκαλιά του γιου της.

Πρώτα βήματα και πρώτες συνομιλίες

Το δικαστήριο, σύμφωνα με τον οικογενειακό δικηγόρο Αγγελίδη Αγαμέμνων Τάκη, σε αυτό το στάδιο έχει καταθέσει αγωγή για μη χρηματική ζημιά, ενώ αναμένεται ένα επιπλέον άρθρο σχετικά με το χαμένο εισόδημα, καθώς ο οικοδεσπότης θεωρήθηκε ακατάλληλος για οποιαδήποτε εργασία.

“Ο Κωνσταντίνος είχε 90% αναπηρία στο πρώτο στάδιο, αλλά τώρα, τρία χρόνια μετά το ατύχημα, βρίσκεται στο 85%. Από τη σκληρή δουλειά των γιατρών, σε συνδυασμό με τη θέλησή του և πάντα με τη βοήθεια, παίρνει μερικά βήματα. Καταλαβαίνει, αλλά μιλά με δυσκολία, δύσκολο να διατηρηθεί. Τίποτα δεν είναι ευκολότερο γι ‘αυτόν! Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνδρα σε αυτήν την κατάσταση, ειδικά τον Κωνσταντίνο, που ήταν όμορφο αγόρι. Επομένως, η απόφαση την δικαιολογεί μόνο από την άποψη των δαπανών που είναι απαραίτητες για τη συντήρησή της, καθώς αφορά ακατανόητα ποσά. Μια τέτοια κατάσταση έχει πολύ κόστος, δεν είναι απλό πράγμα, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εξαιρετική νοσοκόμα. “Ας μην ξεχνάμε τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε, τον αριθμό των οποίων πραγματικά ξέχασα, αλλά και τις αναμενόμενες.”


Αγγειδης_1:

Ένα τρυφερό φιλί κάτω από τα μάτια του μικρού Αλεξάνδρου.

GPS, προσομοιωτής drone

Το δικαστήριο έκρινε ότι η αιτία του ατυχήματος ήταν αποκλειστική ευθύνη του οδηγού λεωφορείου, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του επειδή δεν προσέδωσε. Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ποιος, αν και προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά απέτυχαν μόνο μερικά εκατοστά.

“Αμφισβήτησα ότι το GPS που έβαλαν στα αυτοκίνητα για τον έλεγχο του στόλου θα έδειχνε τίποτα. “Έτσι, κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύψαμε ότι το ειδικό λεωφορείο δεν έπρεπε να ήταν στη λεωφόρο Vulagmen εκείνη τη στιγμή, αλλά στον Ποσειδώνα, γιατί από εκεί είναι η συνήθης διαδρομή του, που καταλήγει στην Παλαιά Φώκαια. λέει ο κ. Τάτσης: և προσθέτει. “Επειδή το λεωφορείο βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, με ειδικές ρυθμίσεις, μαζί με τις ρωγμές στο δρόμο, με τη βοήθεια ενός ειδικού, αποδείχθηκε ότι ενώ ήταν αρχικά στη δεξιά λωρίδα, το έκανε λεπτομερώς. Λόγω του μεγέθους του, καθώς μιλάμε για το λεωφορείο ακορντεόν, διασχίζει τους Vuliagmen. «Ο Αγγελίδης προσπάθησε να τον αποφύγει, δεν τον έφτασε μόλις μερικά εκατοστά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το λεωφορείο ό, τι ήταν στον πυλώνα.


Γιαγιά

Agamemnon Tacis, δικηγόρος της οικογένειας Αγγελίδη.

Λεπτομερής περιγραφή του δικηγόρου Από τον Αγαμέμνονα Τάτσι Τη στιγμή του ατυχήματος, φαίνεται σαφώς στα σχέδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά է είναι ένα από τα στοιχεία που βοήθησαν τα δικαστικά όργανα να έχουν μια πλήρη εικόνα.
“Πίστευα στην υπόθεση από την αρχή, αλλά η απόφαση εξαρτάται από τον δικαστή. Για την εμπειρία μας, χρησιμοποιήθηκαν πιο προηγμένα εργαλεία, όπως drones, ένα ειδικό πρόγραμμα προσομοίωσης, στο οποίο τα βάρη και οι ταχύτητες των οχημάτων, οι συνθήκες, οι δυνάμεις, όλα όσα τοποθετήθηκαν σε έναν ειδικό δρόμο, ως αποτέλεσμα των οποίων υπολογίστηκαν τα πάντα. Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα, όχι απλό. Αρκεί να μπορούμε να αποδείξουμε την αλήθεια. “

Επιπλοκές λόγω του κράνους


Αγγειδης_2:

Τον περασμένο Ιούλιο μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Στην απόφασή του, το δικαστήριο έκρινε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ένοχο για 30% συνενοχή. Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν φορούσε κράνος τη στιγμή του ατυχήματος. καταλήγει ο κ. Τάτσης:

“Ο Αγγελίδης φορούσε κράνος, το φορούσε πάντα για αυτό, η γνώμη μας είναι ότι το φορούσε κανονικά. Αυτό αποδεικνύεται από τους τραυματισμούς του, καθώς δεν έχει άλλο χτύπημα στο κεφάλι από το μέτωπο. Εκείνη τη στιγμή ρίχτηκε, έπεσε, ο κινητήρας σύρθηκε, πήρε φωτιά. Χωρίς κράνος, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Απλώς πιστεύουμε ότι όταν ο EKAB ήρθε να πάρει τον ασθενή, κανείς δεν σκέφτηκε το κράνος του. “Επειδή το κράνος του δεν βρέθηκε, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της συνενοχής 30%, το οποίο δεν σκοπεύω να αφήσω.” καταλήγει ο κ. Tacis.

Δείτε όλες τις τελευταίες ελληνικές ειδήσεις և World κατά τη στιγμή της απόδοσής τους στο Protothema.gr

,Source